Kurumsal

Açıklama Foto 6

Bizi Yakından Tanıyın...

Fuarcılık sektöründe 10 yılı aşkın süredir halı döşeme hizmeti veren firmamız Türkiye’nin birçok yerinde fuarcılık sektörüne hizmet vermektedir. Halı sektörünün yanı sıra bir çok organizasyon ve farklı sektörlere parke, çim halı, rip halı döşeme ve kiralama hizmetlerine devam etmektedir.

 

MD Yer Döşemeleri olarak İzmir ve tüm Türkiye’ye hizmet vermekteyiz. Ofis parkeleri, ev parkeleri, fuarlar, düğünler, oteller, organizasyonlar ve fabrika açılışlarınızda çözüm ortağınız olarak bir çok farklı marka ve seçenekle hizmetinizdeyiz.

Mottolarımız
Açıklama Foto 7
misyonumuz

Müşterilerimiz ve üretim ortaklarımızla karşılıklı ve sürdürülebilir büyümeyi gerçekleştirmek. Sektörümüzde, uyguladığımız son teknoloji ve süreç uygulamaları ile sektöre yeni hizmetler sunmak ve lider konumda olmak.

vizyon-misyon_400x336_sm
vizyonumuz

“KONFOR” bir yaşam tarzıdır. “KONFOR” tasarlanır, üretilir, kontrol edilir ve geliştirilir. “KONFOR” tüm çalışanların gönüllü desteği ve sorumluk bilinci ile sağlanır ve sürdürülür

image110
profesyonel kadromuz

Uzun yıllardır fuarcılık sektöründen edindiğimiz tecrübeler ve deneyimler ile oluşturduğumuz profosyonel ekibimiz tüm fuarcılık ve organizasyon süreçlerinizde sizlere en iyi hizmeti ve kaliteyi  sunacaktır.

NERELERE HİZMET VERİYORUZ?

MD YER DÖŞEMELERİ TÜRKİYE'nin HER YERİNDE

Uzman kadromuz ve geniş ürün yelpazemiz ile Türkiye’nin birçok yerinde faaliyetlerini sürdüren müşterilerimize hizmet veriyoruz.

RAKAMLARLA BİZ...

Tamamladığımız projeler, Mutlu müşterilerimiz ve Organizasyonlar

FUAR
MUTLU MÜŞTERİ
ORGANİZASYON

MD YER DÖŞEME HİZMETLERİ

Tüm Türkiye'de fuarcılık organizasyonlarında çözüm ortağınız olarak çalışmaya hazırız...